Jeg var i den heldige situation forleden aften, at jeg blev inviteret ud at spise på Rarbar, i forbindelse med at min veninde holdt sin 30-års fødselsdag. Rarbar har et koncept der hedder Supperclub, hvor du kan få 3 retter til en fast pris. Jeg mener det var 150 denne gang (min veninde gav :-))
Retterne kreeres af skiftende gæstekokke.
Forretten var pocherede stykker af østers med stenbiderrogn, fintsnittet glaskål og æble vendt i dressing, som var lagt på et stykke ristet brød. Fint og lækkert.
Hovedretten var unghanebryst med rygeost, røget kartoffel og spidskål. Rigtig lækker hovedret, men kartoflerne var lidt bløde efter min smag.
Desserten var hvid og mørk chokolade mousse med havtorn og bær. En fin dessert, men havtorn-geleén var en smule for syrlig til min smag.
Jeg har vist ikke været på Rarbar til Supperclub siden 2008, men det var et glædeligt gensyn :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar