søndag den 23. oktober 2011

Balenciaga City Giant Golden Hardware


Love love love..så fik jeg fingrene i endnu en drømmetaske..bliver aldrig træt af Balenciaga. Det er dyre tasker, men så absolut et spørgsmål om prioritering og benhård konsekvens, hvis en taske ikke længere bliver brugt. Så er det til salg på Trendsales eller ebay! Jeg har en regel som hedder en ind en ud..for at sikre at jeg faktisk bruger de tasker jeg har..

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej, hvor har du købt den? Jeg vil så gerne have en city med gold men det findes ikke! :((

Rikke sagde ...

Hejsa, jeg købte min på Trendsales.
Prøv evt. at kontakte brugeren Deedee på Trendsales, hun bor i USA og kan skaffe mange forskellige tasker.
vh Rikke

Anonym sagde ...

Hej Rikke
Mange tak for info ;) jeg har kigget på hendes annoncer men synes det er mærkeligt at hun ikke kan giv kvittering med?! Jeg har googlet meget og kan se at den ikke laves med guld mere :( men rose gold i stedet.
Tak igen
Mange hilsner
Nina

Rikke sagde ...

Hej igen, jeg tror egentlig ikke man skal tvivle på ægtheden af taskerne. Hun har vist kun gode vurderinger og har været bruger derinde siden 2003. Du kan også altid få en taske verificeret på purseforum ud fra billeder. ja rose gold er jo det nye, det er rigtig flot men synes guld er det absolut flotteste. Har du tjekket deres hjemmeside ? Mener de sender til Dk nu men så er det jo fuld pris.
Mit bedste tip er at holde øje med Trendsales, lige pludselig er den der :-)
Bedste hilsner
Rikke

Anonym sagde ...

Tak igen, jeg tvivler heller ikke på ægteheden men har været uheldig og få stjålet tasker herhjemme af indbrudstyv :(( så tænker mere på forsikring osv... jeg synes også gold er flottest, men kan ikke se den på deres hjemmeside i øjeblikket...er næsten ligeglad med prisen! ;)

Rikke sagde ...

det kan jeg godt se. har selv været i den branche og et fotografi hvor man holder tasken er i den situation også dokumentation for ejerskabet. jeg har ikke erfaringer med Balenciaga på ebay, men har aldrig turdet købe der

Rikke sagde ...

Der er en til salg på trendsales nu ;-)