Jeg elsker at bage og gerne til mine søde kolleger eller til fryseren for at have et lille lager. Disse boller er så nemme og lækre, da dejen ikke skal æltes men blot røres sammen og sættes i køleskabet natten over. Til 20 stk bruges 7 dl vand og 30 gram gær, heri kommes 2 spsk olie, 1 spsk salt og 1 spsk sukker, 700 gram mel og 200 gram hørfrø. Den klistrede dej sættes i køleskabet natten over, og sættes på en bage plade med skeer. Herefter skal den hæve 10 min og bages i cirka 30 min ved 200 grader. Bon appetit!
torsdag den 14. juli 2011
Langstidshævede boller
Jeg elsker at bage og gerne til mine søde kolleger eller til fryseren for at have et lille lager. Disse boller er så nemme og lækre, da dejen ikke skal æltes men blot røres sammen og sættes i køleskabet natten over. Til 20 stk bruges 7 dl vand og 30 gram gær, heri kommes 2 spsk olie, 1 spsk salt og 1 spsk sukker, 700 gram mel og 200 gram hørfrø. Den klistrede dej sættes i køleskabet natten over, og sættes på en bage plade med skeer. Herefter skal den hæve 10 min og bages i cirka 30 min ved 200 grader. Bon appetit!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar